MERKwaardige Specialisten

Nieuws

S5 hoort bij de snelst groeiende bedrijven van 2014

FD gazellen banner

S5 MERKwaardige Specialisten is genomineerd voor de FD Gazellen in de provincie Noord-Holland. Hiermee mag S5 zich een FD Gazelle noemen, een nominatie voor de snelst groeiende en innovatieve bedrijven van Nederland. Nederland telt in 2014 bij elkaar 414 FD Gazellen, die strijden om de titel FD Gouden Gazelle.

Strenge criteria
Niet iedereen ontvangt zomaar een FD Gazellen nominatie. Er is een aantal strikte voorwaarden waaraan een bedrijf moet voldoen. Om mee te kunnen dingen naar de FD Gazellen nominatie moeten bedrijven financieel gezond zijn, een omzetgroei van minstens 20% over drie jaar realiseren en geen verliezen hebben geleden. De beoordelingen zijn gebaseerd op gegevens uit de Graydon database, bestaande uit 2 miljoen actieve Nederlandse bedrijven die dagelijks worden geüpdate en verrijkt. Er wordt hierbij onder andere gekeken naar omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag.

Over de FD Gazellen
Ondanks het economisch tij zijn 414 bedrijven opgenomen in de FD Gazellen ranglijst. Met deze onderscheidingen zetten het Financieele Dagblad en Graydon de snelst groeiende topondernemers in de spotlight. De FD Gazellen dragen sterk bij aan de werkgelegenheid en het herstel van de Nederlandse economie. De Gazellen zijn verdeeld in drie categorieën en over 12 provincies. Het is het elfde jaar dat het FD deze verkiezing organiseert.